Omegx Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Witam wszystkich, Takie szybkie pytanko: Wiadomo kiedy zaczna sie testy alfa badz beta jesli jesli alfa juz byla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Killersan Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 41 minut temu, Omegx napisał: Witam wszystkich, Takie szybkie pytanko: Wiadomo kiedy zaczna sie testy alfa badz beta jesli jesli alfa juz byla? Wewnętrzne testy pre-alfa planowane są na weekend 18/19 marca, natomiast dla grupy Alfa Testerów planujemy uruchomić serwery w kolejny weekend tj. 25/16 marca. Będziemy informować o terminach testów w oddzielnym wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Omegx Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 Dzieki za info. Mam nadzieje ze sie zalape na testy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kepuc Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 A kiedy planowane jest uruchomienie gry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Killersan Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 14 godzin temu, kepuc napisał: A kiedy planowane jest uruchomienie gry ? Termin uruchomienia gry zależny jest od fazy testów i jego wyników, także w chwili obecnej jest to ciężkie do określenia, natomiast chcielibyśmy udostępnić grę w pierwszym półroczu 2017. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Iskra Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Czekamy na efekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Raknor Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Jakieś plany, newsy co do przygotowań alfy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Killersan Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 17 minut temu, Raknor napisał: Jakieś plany, newsy co do przygotowań alfy? Wewnętrzne testy alfa już się rozpoczęły. Udało się już wprowadzić wiele poprawek i usprawnień np. zredukowaliśmy czas uruchamiania gry ponad 40 krotnie, co nie jest bez znaczenia. Naprawiliśmy również prawie wszystkie, znalezione podczas tej fazy testów, błędy. Wymagana jest jednak jeszcze jedna tura testów w celu weryfikacji. Szacujemy, że w ciągu tygodnia powinniśmy być w stanie określić dokładne terminy dalszych testów z udziałem osób wytypowanych do zamkniętych testów alfa. Zdajemy sobie sprawę, że wcześniej oszacowane terminy zamkniętych testów alfa uległy zmianie, jednak jest to spowodowane chęcią wprowadzenia poprawek do wszystkich znalezionych błędów przed udostępnieniem gry grupie testowej alfa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Omegx Posted April 18, 2017 Author Report Share Posted April 18, 2017 Czy so juz dostepne jakies informacje odnosnie daty testow? Wiem ze chcecie dostarczyc gre z jak najmniejsza iloscia bledow - moze macie jakies screeny z gry? Tak abym wiedzial ze nad ta gra ciagle pracujecie - no i nakarmic moja ciekawosc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Killersan Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 2 godziny temu, Omegx napisał: Czy so juz dostepne jakies informacje odnosnie daty testow? Wiem ze chcecie dostarczyc gre z jak najmniejsza iloscia bledow - moze macie jakies screeny z gry? Tak abym wiedzial ze nad ta gra ciagle pracujecie - no i nakarmic moja ciekawosc Oczywiście, prace nad grą trwają nieprzerwanie, w dzisiejszym udostępniliśmy najnowsze screeny, które można znaleźć zarówno na naszej stronie: https://www.worldofheroes.pl/?page_id=889 jak i na naszym profilu facebook: https://www.facebook.com/pg/WorldOfHeroesPL/photos/?tab=album&album_id=1836956536555850 Przed świętami zakończyły się kolejne testy wewnętrzne i jest już naprawdę mało poprawek do wprowadzenia. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości, jeśli zostaliście wytypowani do testów zamkniętych Alfa, to informacja o planowanym terminie ich rozpoczęcia, pojawi się na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Omegx
Witam wszystkich,
Takie szybkie pytanko:
Wiadomo kiedy zaczna sie testy alfa badz beta jesli jesli alfa juz byla?
9 answers to this question
Recommended Posts